Kick-off zelf ijzersterke webteksten schrijven

In één dagdeel opzet en inhoud helder

Natuurlijk ga je zelf je webteksten schrijven. Want hé, wie kent jouw bedrijf en je klanten nou het beste? Je vindt schrijven nog leuk ook… Meestal dan.

Want nu je al een tijdje bezig bent, loop je er tegenaan dat webteksten schrijven voor je eigen bedrijf lastiger is dan je had gedacht.

Wat levert de 1-op-1 begeleiding jou op?

Na een dagdeel samen sparren, structureren en verwoorden:

Schrijf je de pagina’s eenvoudig zelf verder uit. In jouw woorden.
Weet jij hoe je lekker leesbare teksten schrijft, die perfect aansluiten bij jouw doelgroep.
Vertel je jouw webbouwer precies hoe je website eruit moet zien.
Creëer je een website die lezers overtuigt en conversie oplevert.

EXTRA: Klanten die na de kick-off sessie hun teksten hebben geschreven, vragen regelmatig of ik er nog een keer naar wil kijken. Daarom krijg je als bonus - als je dat wilt – feedback op enkele pagina's naar keuze en volop tips om de laatste puntjes op de i te zetten.

Meer informatie nodig?

Weten of een Kick-off dé oplossing is voor jouw webteksten? Ik bel je vrijblijvend en beantwoord al je vragen. Als ik denk dat de Kick-off je niet gaat helpen, dan zeg ik dat ook.

Je hoort binnen 48 uur van mij.

Hoe werkt de Kick-off ijzersterke webteksten schrijven?

Je schrijft zelf je webteksten, maar niet alleen.

We bereiden het samen voor, zodat je precies weet wat je op welke webpagina gaat schrijven.

 • 1

  Structuur en inhoud

  We beginnen bij het hoofdmenu (je weet wel, de keuzebalk bovenaan). Vervolgens bepalen we per pagina het doel, de structuur én de inhoud. Dat heeft alles te maken met wat jouw klant echt wil weten. Hoe je hen overtuigt én wat maakt dat hij of zij juist afhaakt.

 • 2

  Tone-of-voice en pakkende koppen

  Samen komen we tot de kern van jouw verhaal en ik laat je zien hoe jouw professionele toon klinkt. Je krijgt tips en adviezen over kernachtige koppen, die de aandacht trekken en een snaar raken.

 • 3

  Leesbaarheid en vormgeving

  Ik geef je volop tips en laat je zien hoe je de leesbaarheid van je webteksten optimaliseert. Zo zorgen we voor heldere teksten, overzichtelijke pagina’s en een vormgeving die bezoekers helpt in korte tijd veel te lezen.

 • 4

  SEO (zoekmachineoptimalisatie) en conversie

  Wil je jouw teksten optimaliseren voor Google? Dan doe ik vooraf een zoekwoordenanalyse. Ik laat je zien hoe je de zoekwoorden verwerkt in je webteksten en geef je tips om je webteksten verder te optimaliseren voor Google.

 • 5

  BONUS én een stok achter de deur

  Na de Kick-Off sessie ga jij schrijven. Ben je klaar, dan krijg je van mij telefonisch of schriftelijk feedback (wat jij prettig vindt). Ik laat je zien waar je de teksten nóg overtuigender kunt maken.
  Dat feedbackmoment plannen we direct na afloop van de kick-off sessie in, zodat je een fijne stok achter deur hebt om echt te beginnen.

Uitstellen voelt ook niet fijn

Tot nu toe stel je het schrijven van webteksten vooral uit. Je hebt het ook écht druk en domweg geen tijd. Dus hoop je maar dat er niet te veel bezoekers op je site komen. Maar het knaagt wel. Want de sites van je concurrenten zien er inmiddels veel beter uit. En je website levert weinig op. Je loopt gewoon opdrachten en verkoop mis. Doodzonde!

De Kick-off helpt je superefficiënt omgaan met jouw tijd en geld

Het bespaart veel frustratie en tijd
Je bespaart geld door zelf ijzersterke webteksten te schrijven
Het geeft rust, omdat het nu goed gebeurt
Eindelijk je website vernieuwd en online
Eindelijk de professionele uitstraling die je wilt
Eindelijk een website die leads en opdrachten oplevert

Wat kost een Kick-off ijzersterke webteksten schrijven?

Een 1-op-1 Kick-off sessie kost € 597,- inclusief voorbereiding, theorie over webteksten schrijven die je goed kan gebruiken bij het overtuigend neerzetten van jouw aanbod en feedback op je teksten achteraf. Vooraf geef ik aan hoe jij je kunt voorbereiden en welke informatie je moet meenemen. Ik bereid me voor door me goed te verdiepen in jouw aanbod en bedrijf. Dan gaan we een dagdeel samen schrijven aan ijzersterke webteksten voor jouw webstite. Dat doen we op een rustige locatie, waar we ongestoord kunnen werken. Met voldoende koffie, thee, water en altijd wat lekkers!

Tekst die Spreekt

Gespecialiseerd in (seo)-webteksten
Gecertificeerd online persuasion copywriter
1-op-1 begeleiding, advies en training
Flexibel, snel en afspraak = afspraak

Aanmelden Kick-off ijzersterke webteksten schrijven

Stel je het schrijven van webteksten al een tijdje uit of loop je vast? Heb je geen idee wat je moet schrijven om meer klanten en opdrachten via je website te krijgen? Na de Kick-off schrijf je met gemak zelf ijzersterke webteksten.

Ik mail je binnen 48 uur om een datum te plannen.

Tot snel!

Agnes Folkersma
(SEO) Tekstschrijver

Agnes Folkersma - (seo)-tekstschrijver voor websites
Scroll naar boven