Trainingen en workshops

Overtuigende webteksten schrijven kun je leren

Je website is dé plek waar klanten beslissen of ze met je in zee gaan…of juist niet. Wil je dat bezoekers op je site niet wegzappen, maar gaan lezen en contact opnemen, zich aanmelden, offertes aanvragen of bij je kopen? Zorg dan voor overtuigende webteksten, aantrekkelijk vormgegeven, lekker leesbaar en pakkend geschreven.
Hoe je dat doet? Dat leer je in de training schrijven voor het web.

Voor wie zijn de trainingen bedoeld?

De trainingen zijn bedoeld voor ondernemers (mkb, zpp), marketeers, contentspecialisten, communicatiemedewerkers en webbeheerders die regelmatig teksten schrijven voor hun website. Al doende word je gegarandeerd beter. Nieuwe kennis, tools en feedback op je teksten helpen daarbij. Na een training of workshop weet je beter waar je moet beginnen, waarover je gaat schrijven, hoe je rekening houdt met je doelgroep en hoe je pakkend en overtuigend schrijft.

Onze trainingen en workshops

Worstel jij met het schrijven van overtuigende webteksten voor je website? Kost het je té veel tijd? Zorgt het voor stress en ben je nooit echt tevreden over het resultaat? Bekijk welke training het beste bij jou past.

2 dagen - € 1095,-

Maatwerk met veel kennis, praktijk en feedback op eigen casussen.

Training Schrijven voor het Web

Van tevoren stemmen we af wat je wilt leren. Dat verwerk ik in de training. Je gaat aan de slag met jouw praktijkcasus en ontvangt van mij feedback.

1 dag - € 449,-

Zelf overtuigende webteksten schrijven. Let’s do it!

Training Effectief Webteksten Schrijven

Je leert hoe je overtuigende webteksten schrijft voor jouw doelgroep. Vervolgens ga je – met mijn hulp - direct aan de slag met jouw nieuwe webteksten.

1 dagdeel - € 149,-

Een dagdeel boordevol kennis en tools om je webteksten te verbeteren.

Workshop Teksten Schrijven voor je Website

Een compacte workshop met veel onderbouwde kennis, tips en trucs. Aan de hand van vele voorbeelden leer je hoe je deze in de praktijk toepast.

Heb je nog vragen?

agnes@tekstdiespreekt.nl

06 - 14 99 28 68

Agnes Folkersma - (seo)-tekstschrijver voor websites
Scroll naar boven